Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate stabileste modul in care Borblex Venda SRL, prin intermediul website-ului www.vendajewelry.com, protejeaza si foloseste orice informatie pe care utilizatorul o ofera prin folosirea acestui website. Va asiguram ca informatiile dumneavoastra sunt in siguranta in baza de date www.vendajewelry.com si vor fi folosite numai in acord cu politica de confidentialitate specificata mai jos. Borblex Venda SRL poate modifica politica de confidentialitate si de aceea va rugam sa consultati aceasta pagina inainte de lansarea unei comenzi.

Potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Site-ul www.vendajewelry.com, prin administratorul Borblex Venda S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. 

Societatea Borblex Venda S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 27912 si am implementat regulamentul GDPR – Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal. In toate tarile membre ale Uniunii Europene (UE), incepand cu data de 25.05.2018, devine aplicabil Regulamentul 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cunoscut si sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR intareste vechea legislatie si o uniformizeaza la nivelul tuturor tarilor din UE. In Romania, exista in prezent Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, ale carei prevederi au fost aplicate deja de Venda Jewelry.

Securitate

Website-ul https://www.vendajewelry.com/ foloseste platforma de comert electronic Magento care este compatibila GDPR, detaliile sunt disponibile aici: https://magento.com/sites/default/files/Magento-GDPR-FAQs.pdf Datele clientilor sunt transmise printr-o conexiune securizata SSL catre serverul https://www.vendajewelry.com. Periodic sunt instalate patch-uri de securitate la nivel de system de operare, librarii software, baza de date si Magento.

Datele referitoare la platile cu cardul bancar sunt trimise direct partenerului nostru https://www.plationline.ro/, Venda Jewelry nu inregistreaza date despre cardul bancar cu care s-a efectuat plata.

Daca doriti sa va punem la dispozitie datele pe care le avem despre dumneavoastra trebuie doar sa ne contactati la adresa de email de mai jos. Deasemenea, in orice moment, printr-o simpla cerere, puteti solicita stergerea, modificarea sau transferul datelor dumneavoastra, trimitandu-ne un email la office@vendajewelry.com. Aceste operatii se vor realiza in cel mult 72 de ore de la primirea cererii.

Care sunt datele pe care le colectam?

Datele functionale- Acestea adauga functionalitati magazinului virtual, ajutandu-ne sa oferim cotinut interactiv si o experienta mai buna vizitatorilor.

  • nume si prenume, formula de adresare
  • data nasterii
  • adresa email
  • sex
  • telefon, fax
  • adresa (strada, oras, cod postal, tara)
  • nume si cod fiscal firma
  • numar TVA

Date de marketing - Acestea sunt folosite pentru a adapta activitatile de publicitate la interesele vizitatorilor, atat in cadrul magazinului nostru online, cat si in afara acestuia.

  • Google AdWords - acest serviciu oferit de firma Google optimzeaza reclamele pe care le afisam in motoarele de cautare sau pe alte siteuri.

Date statistice Acestea ne permit sa analizam modul de analizam siteul web in scopul de a masura si imbunatatii performanta magazinului virtual.

  • Google Tag Manager ne permite sa vedem paginile cele mai accesate si sa putem calcula resursele necesare pentru ca site-ul sa se incarce rapid.
  • Google Analytics ne permite sa vedem paginile cele mai accesate si sa putem calcula resursele necesare pentru ca site-ul sa se incarce rapid.

Cookie-urile sunt fragmente de text plasate in computerul dumneavoastra de catre site-urile pe care le vizitati. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la website, cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii aceasta pagina de web. Pentru a consulta lista completa de Cookies accesati sectiunea de mai jos intitulata Cookies pe care le colectam

Adresa IP Exista posibilitatea sa urmarim Internet Protocol (IP) pentru (printre altele): (i) depanarea tehnica, (ii) mentinerea sigurantei si securitatii site-ului, (iii) restrictionarea accesului la site-urile noastre pentru anumiti utilizatori, si (iv) intelegerea mai buna a modului in care siteul este utilizat.

Cum folosim informatiile pe care le colectam

Solicitam toate aceste informatii pentru a va intelege nevoile si a va oferi un serviciu de calitate prin:

  • pastrarea datelor pentru ca dumneavoastra sa economisiti timp la urmatoarea comanda.
  • personalizarea ofertelor in functie de preferintele dumneavoastra.
  • raspunderea la cereri sau intrebari atunci cand ne contactati.
  • trimitere de alte informații care vă pot interesa cum ar fi evenimentele viitoare sau newsletterele

Legaturi catre alte website-uri

Site-ul nostru poate contine legaturi catre alte site-uri de interes (ex. www.plationline.ro). Cu toate acestea, odata ce ati utilizat aceste linkuri pentru a parasi site-ul nostru, trebuie sa retineti ca nu avem control asupra acestor alte siteuri web. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protectia si confidentialitatea oricaror informatii pe care le furnizati in timp ce vizitati astfel de site-uri si ca nu sunt guvernate de aceasta declaratie de confidentialitate. Trebuie sa fiti precauti si sa examinati declaratia de confidentialitate aplicabila site-ului in cauza.

Controlul informatiilor cu caracter personal

In temeiul legilor aplicabile din domeniul protectei datelor, aveti urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de a accesa si de a obtine o copie a informatiilor dvs. cu caracter personal. Aveti dreptul sa solicitati confirmarea daca procesam oricare dintre informatiile dvs. cu caracter personal. Dacă este cazul, puteti avea acces la informatiile dvs. cu caracter personal si la anumite informatii referitoare la modul in care acestea sunt procesate. In unele cazuri, ne puteti cere sa va furnizam o copie electronica a informatiilor dvs.
  • Dreptul de a va corecta informatiile cu caracter personal. Daca informatiile cu caracter personal pe care le detinem cu privire la dvs. nu sunt corecte, puteti solicita actualizarea sau corectarea acestor informatii.
  • Dreptul de a fi uitat/de a vi se sterge datele. In anumite circumstante, aveti dreptul sa vi se stearga datele cu caracter personal. Puteti face o astfel de solicitare in orice moment, iar echipa Venda Jewelry va evalua indeplinirea cererii dvs., insq acest drept se supune oricaror drepturi sau obligatii legale potrivit cărora poate fi necesar sa pastram datele, un exemplu in acest sens sunt facturile. Pentru situatiile in care, conform legii, stabilim ca solicitarea dvs. de a vi se sterge informatiile cu caracter personal trebuie sa fie respectata vom indeplini acest lucru fara intarziere. Deasemene puteti efectua chiar dumneavoastra, in orice moment stergerea tuturor informatilor personale prin apasarea pe butonul Stergeti contul propriu din contul de utilizator al www.vendajewelry.com

Cookies pe care le colectam

Tabelul de mai jos prezinta cookie-urile pe care le colectam si ce informatii stocheaza.

Nume cookieDescriere cookie
FORM_KEY stochează cheia generată aleatoriu pentru a preveni cererile forțate.
PHPSESSID ID-ul sesiunii pe server.
GUEST-VIEW Permite invitaților să vizualizeze și să editeze comenzile lor.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Un link către informații despre coșul dvs. și istoricul vizionării, dacă ați cerut acest lucru.
STF Informații despre produsele trimise prin e-mail prietenilor.
STORE Vizualizarea magazinului sau limba pe care ați selectat-o.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indică dacă un client a permis utilizarea cookie-urilor.
MAGE-CACHE-SESSID Facilitează cache-ul conținutului din browser pentru a face paginile să se încarce mai repede.
MAGE-CACHE-STOCARE Facilitează cache-ul conținutului din browser pentru a face paginile să se încarce mai repede.
MAGE-CACHE-STOCARE-SECTION-ANULAREA Facilitează cache-ul conținutului din browser pentru a face paginile să se încarce mai repede.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Facilitează cache-ul conținutului din browser pentru a face paginile să se încarce mai repede.
SECȚIUNEA-DATA-IDS Facilitează cache-ul conținutului din browser pentru a face paginile să se încarce mai repede.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Facilitează cache-ul conținutului din browser pentru a face paginile să se încarce mai repede.
X-magento-VARIA Facilitează cache-ul conținutului de pe server pentru a face paginile să se încarce mai repede.
MAGE-TRANSLATION-DOSAR-VERSION Facilitează traducerea conținutului în alte limbi.
MAGE-TRADUCERE-STOCARE Facilitează traducerea conținutului în alte limbi.