Grid star

Conditii Contracte la Distanta

Fiecare produs comercializat de Borblex Venda S.R.L. beneficiaza de garantia care include doar faptul ca bijuteria este din argint si este marcata si nu-si schimba proprietatile in cazul utilizarii corespunzatoare a bijuteriilor pe o perioada de 2 (doi) ani de la data achizitiei.

Produsul pe care l-ati achizitionat de la Borblex Venda S.R.L. este original si autentic si va garantam originea acestuia. Toate produsele din metale pretioase cumparate de dumneavoastra de pe site-ul www.vendajewelry.com sunt prevazute cu marca de calitate a autoritatii competente.

Garantia Borblex Venda S.R.L. se bazeaza pe Certificatul de Origine obtinut de la furnizorii sai (fabricantul produsului sau distribuitorul autorizat al fabricantului) si pe informatiile primite dupa ce produsele au fost marcate sau analizate de autoritatea competenta.

Produsul/Produsele Borblex Venda S.R.L. este garantat impotriva defectelor pe o perioada de 2 (doi) ani de la data livrarii. Garantia este valabila numai la prezentarea facturii primita impreuna cu produsul la data livrarii si a produsului reclamat impreuna cu toate documentele existente in pachet.

Aceasta garantie nu acopera uzura normala si/sau daunele provocate de pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, manipulare neglijenta sau malitioasa in mod intentionat.

Orice modificare adusa produselor Venda Jewelry, incluzand dar nelimitandu-se doar la adaugarea, indepartarea si/sau inlocuirea de parti componente de catre o persoana neautorizata va duce la pierderea garantiei.

Lucrarile de service sau reparatii efectuate pentru produs vor duce de asemenea la pierderea garantiei. Borblex Venda S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru daune legale accidentale sau indirecte rezultate din defectarea produselor. Orice pretentie de despagubire adresata catre Borblex Venda S.R.L. nu poate depasi valoarea pretului de achizitie al produsului in cauza. Daca aveti intrebari sau sugestii referitoare la produsele Borblex Venda S.R.L., va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe site, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 - 17:00, sau prin e-mail la adresa office@vendajewelry.com. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate in pagina de prezentare a acestuia. Informații cu privire la termenii si conditiile de garantie Borblex Venda S.R.L. si instructiunile de utilizare a diferitelor tipuri de produse sunt prezentate in aceasta sectiune. Niciun Membru/Client nu poate solicita o garantie extinsa in alti termeni si/sau alte conditii si/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Garantia oferita de Borblex Venda S.R.L. este emisa in conformitate cu legislatia in vigoare si se bazeaza pe obtinerea documentelor justificative pentru calitatea/durata de utilizare a produselor comercializate, respectiv, certificate de autenticitate si/sau de conformitate, obtinute direct de la producator si/sau distribuitorii autorizati ai producatorului.

Fiecare produs comercializat de Borblex Venda S.R.L. beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003. Conform Legii 449/2003, art. 11 alin. 2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor. Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr. 21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator. In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model similar avand o valoare echivalenta. Garantia pentru bijuteria de inlocuire va fi valabila pe o perioada de 2 (doi) ani de la data inlocuirii. Conform O.G. 21/1992, garantia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputabile consumatorului. Aceasta remediere se va face intr-un termen rezonabil stabilit prin reglementari.

Conform aceleiasi ordonante, vanzatorul este obligat, la cererea consumatorului sa inlocuiasca produsul sau sa restituie contravaloarea acestuia, numai in cazul in care timpul de neutilizare al produsului, din cauza deficientelor aparute in cadrul termenului de garantie, depaseste 10% din acest termen. Restituirea contravalorii sau inlocuirea produsului, se face numai dupa constatarea imposibilitatii folosirii acestuia si numai daca aceasta situatie nu este imputabila cumparatorului. Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr. 21/1992 republicata si Legea nr. 449/2003, precum si altor modificari ulterioare. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest Certificat de Garantie. In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia. Inlocuirea produsului este posibila in limita stocului disponibil.

In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat, Borblex Venda S.R.L. va informa Clientul/Membrul prin e-mail si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul/Membrul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul/Membrul are la dispozitie un termen de 3 (trei) zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre Borblex Venda S.R.L. a unui raspuns din partea Clientului/Membrului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul/Membrul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, Borblex Venda S.R.L. va inapoia sumele platite in termen de 30 de zile de la primirii notificarii din partea Clientului/Membrului de reziliere a contractului.

Sumele platite vor fi rambursate in termen de 30 de zile in masura in care Borblex Venda S.R.L. detine toate informatiile necesare in acest sens, respectiv comunicarea de catre Client/Membru in scris, a contului IBAN in care se va efectua transferul sumelor platite.

Ai 5% DISCOUNT LA PRIMA COMANDA
DACA TE ABONEAZI LA NEWSLETTER.