Grid star

Politica de schimbat produse

  1. Termenul de schimbat produse este de 2 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
  2. Costul de schimbat produse intre in sarcina clientului si este de 30 de lei ( 15 lei ridicare colet + 15 lei livrare colet ulterior).
  3. Nu se percep taxe pentru manevrare, pastrare produs pentru schimb sau alte taxe.

Din motive de igiena schimbul Cerceilor se poate face in ziua in care s-a primit coletul sau in maxim 24 de ore de la primirea coletului. Ulterior acestei date ne rezervam dreptul sa nu acceptam niciun schimb pentru categoria Cercei.
SOLICITARE SCHIMBARE PRODUS
Pentru a putea schimba produsul/produsele, trebuie să formulati in scris o solicitare de schimbare produs/produse in scris catre adresa de email: comenzi@vandajewelry.com. Solicitarea trebuie sa conțină numărul comenzii si produsul/produsele pe care vreti sa le schimbati. E-mailul trebuie trimis în maxim 2 zile calendaristice de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Costul de schimbat produse este de 30 de lei (ridicarea produsului care se schimba si livrarea produsului noi) si se va scadea din valoarea de rambursat, iar atunci cand nu exista suma de rambursat, suma va fi platita numerar la livrare. Chemarea curierului se va face de catre  VANDAJEWELRY pentru a doua zi de la primirea email-ului, sau in ziua in care s-a primit solicitarea, daca formurea a fost facuta pana in ora 12:00. La predarea coletului se va printa si inmana de catre curier, chitanta de primire a coletului.

IMPORTANT: Nu vor fi acceptate pentru schimbare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, defecțiuni, lipsa sigilii VANDAJEWELRY.

Adresa VANDAJEWELRY – punct de lucru Constanta.

Tel: 0748 794 702

e-mail: comenzi@vandajewelry.com

Ai 5% DISCOUNT LA PRIMA COMANDA
DACA TE ABONEAZI LA NEWSLETTER.