Grid star

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Venda Jewelry este un magazin virtual de bijuterii si accesorii care ofera clientilor posibilitatea de a comanda on-line produsele prezentate in cadrul site-ului.

COPYRIGHT

Denumirea Venda este marca inregistrata OSIM pe clasa bijuterii/ceasuri a Societatii Borblex Venda S.R.L.

Site-ul www.vendajewelry.com este dezvoltat si administrat de Societatea Borblex Venda S.R.L.

Continutul site-ului dar fara a se limita la logo-uri, reprezentari grafice, simboluri comerciale, imagini, texte, elemente de grafica web, este in proprietatea exclusiva a Borblex Venda S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect. Intreg continutul este protejat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Borblex Venda S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste potrivit normelor legale in vigoare.

GENERAL

Prezentul continut stabileste termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

Folosind si accesand site-ul www.vendajewelry.com, sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile. Aceste prevederi pot suferi modificari, fara o notificare prealabila, ori de cate ori este cazul.

Niciun continut transmis Membrului sau Clientului, indiferent de mijlocul de comunicare (electronic, telefonic, etc.) nu constituie o obligatie contractuala din partea Borblex Venda S.R.L.

PRODUSE

Produsele achizitionate sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului/Membrului.

COMANDA

1. Cum cumpar produse de pe site-ul www.vendajewelry.com?

Societatea Borblex Venda S.R.L. vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.plationline.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line. Puteti cumpara produsele noastre on-line parcurgand pasii urmatori:

 1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati, bifati marimea (daca e cazul) si cantitatea dorita, iar apoi apasati butonul "Adauga in Cos"
 2. In urmatoarea casuta, puteti sa introduceti codul de pe cuponul/tichetul de reducere (in cazul in care sunteti in posesia unuia) si totodata beneficiati de un calculator ce va estimeaza costul transportului. Pentru achizitiile de produs(e) ce totalizeaza o suma mai mare de 150 de ron, beneficiati de transport gratuit pe teritoriul Romaniei, in limita localitatilor deservite de firma Fan Courier, poti vedea lista localitatilor accesand link-ul http://www.fancourier.ro/retea/arie-acoperire.
 3. Dupa adaugarea in cosul de cumparaturi a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se finalizeaza prin apasarea butonului "Comanda acum" si parcurgerea paginii de comanda prin inscrierea urmatoarelor informatii:
  • Informatii despre modalitatea de finalizare a comenzii. Puteti finaliza comanda ca si client autentificat in cont sau ca si client vizitator. Sunt acceptate ambele variante.
  • Informatii de facturare: nume, adresa, cod postal (veti regasi un link de unde puteti sa aflati codul postal al adresei dumneavoastra de livrare) si telefon. Daca adresa de livrare nu este aceeasi cu adresa de facturare, veti putea indica acest lucru in acest meniu.
  • Informatii despre modalitati de livrare. Sistemul calculeaza valoarea totala a comenzii dumneavostra si va comunica daca beneficiati sau nu de transport gratuit.
  • Informatii despre plata: ne veti comunica modul in care doriti sa platiti (prin card de debit/credit,transfer bancar, cash/numerar la livrare).

  Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Borblex Venda S.R.L., nici de catre www.plationline.ro. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Borblex Venda S.R.L. si www.plationline.ro nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

 4. Introduceti datele despre credit/debit card:
  Daca ati ales metoda de plata "Plata online prin card (Visa/Maestro/Mastercard)" si ati plasat comanda veti fi redirectionat catre https://www.plationline.ro. Este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele www.plationline.ro, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

  Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

  Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului www.plationline.ro cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 1-2 zile, de la caz la caz.


  Cu ocazia finalizarii comenzii, Clientul/Membrul confirma ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si reale la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document "comanda emisa".

  Totodata Clientul/Membrul consimte ca poate fi contactat de catre Borblex Venda S.R.L., prin orice mijloc (telefonic, email, etc.) in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului/Membrului.
  Borblex Venda S.R.L. poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client/Membru, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului/Mebrului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele situatii:
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului/Membrului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Borblex Venda S.R.L., in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client/Membru, pe site sunt incomplete sau incorecte;
 • activitatea Clientului/Membrului pe site poate si/sau produce daune de orice natura pentru Borblex Venda S.R.L.;
 • realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate pentru motive datorate Clientului/Membrului.

In cazul in care Clientul/Membrul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului/Membrului a virat sumele achitate in contul Borblex Venda S.R.L., suma aceasta va fi returnata de catre Borblex Venda S.R.L. in maxim 30 de zile de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client/Membru.

In cazul in care unele produse comandate de catre Client/Membru printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, Borblex Venda S.R.L. va informa Clientul/Membrul asupra acestui fapt si va dispune restituirea contravalorii produselor in contul Clientului/Membrului, in maxim 48 de ore de la data la care Borblex Venda S.R.L. a luat la cunostinta acest fapt.

Clientul/Membrul are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi, achitate prin orice mijloc de plata prevazut in prezentul document in termen de maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. In acest sens, Clientul/Membrul va transmite in scris echipei Borblex Venda S.R.L. solicitarea de anulare sau modificare a comenzii.

In cazul in care Clientul/Membrul si-a modificat Comanda, ulterior momentului platii, dar nu mai tarziu de 24 ore, inlocuind produsul(ele) cu altul(ele), iar valoarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor comandate initial, Borblex Venda S.R.L.va returna in contul Clientului/Membrului suma reprezentand diferenta dintre valoarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 48 de ore de la data la care Borblex Venda S.R.L. a luat la cunostinta acest fapt. Aceasta prevedere se aplica exclusiv comenzilor achitate cu cardul. In cazul platilor prin virament bancar, Clientului/Membrului i se va returna diferenta de valoare, din care se vor scadea cominisioanele bancare.

Detaliile de livrare a produselor incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea Borblex Venda S.R.L.

In cazul in care un Client/Membru isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, pastreaza datele definite/acceptate de catre Client/Membru inainte de momentul modificarii, neluandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator, exceptand cazul in care Clientul/Membrul notifica in scris Borblex Venda S.R.L. despre acest lucru si primeste confirmarea acesteia ca a luat la cunostinta de modificari inainte de a face livrarea.

2. Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de societatea C Solution S.R.L. prin www.plationline.ro.

Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

 • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite.
  Borblex Venda S.R.L. si www.plationline.ro garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate www.plationline.ro" si "Politica de confidentialitate Borblex Venda S.R.L." pentru mai multe informatii despre subiect.
 • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar (numar de card, data expirarii, etc.) sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. 
  In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre www.plationline.ro pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele www.plationline.ro, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Platind on-line prin www.plationline.ro, veti fi permanent in siguranta. sistemul antifrauda cu verificare automata dar si manuala, precum si obtinerea celei mai importante certificari de securitate in industrie, PCI DSS - Merchant Services Provider si certificate de securitate SSL Extended Validation, reprezinta o garantie a faptului ca toti clientii www.plationline.ro sunt protejati de eventualele fraude.

Deasemenea, pentru orice problema tehnica legata de plati, Clientii/Membrii pot contacta www.plationline.ro prin e-mail sau telefon la suport Clienti: support(at)c-solution(dot)biz, hotline: 031.103.42.97/98/99 ( Zilnic: 8AM – 22 PM). 

CONTRACT SI FINALIZARE

Borblex Venda S.R.L. va include in coletul expediat catre Client/Membru, alaturi de produsul/produsele achizitionate, toate documentele obligatorii prevazute de legislatia aflata in vigoare.

Borblex Venda S.R.L. va facilita informarea Clientului/Membrului asupra stadiului in care se afla comanda sa.

Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client/Membru a produsului/produselor contractate de acesta, de partea Borblex Venda S.R.L., devine Contract onorat.

TRANSPORT SI COLETE NERIDICATE/RETURNATE

Livrarea catre Client a produselor achizitionate este efectuata prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier.

Livrarile se vor efectua, in medie, in 1 - 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, pe teritoriul Romaniei, in functie de modalitatea de plata selectata. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat estimativ mai sus, Borblex Venda S.R.L. va informa Clientul/Membrul prin e-mail sau telefonic si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul/Membrul poate solicita rezilierea Contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul/Membrul are la dispozitie 24 ore de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre Borblex Venda S.R.L. a vreunui raspuns din partea Clientului/Membrului in termenul precizat anterior, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea termenului de livrare. In toate cazurile in care Clientul/Membrul isi exprima in scris optiunea pentru rezilierea Contractului la distanta si anularea comenzii, si in eventualitatea in care plata a fost efectuată inainte de data livrarii produsului/produselor comandat(e), sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 30 de zile de la data notificarii Clientului/Membrului.

Clientul/Membrul nu este exonerat de obligatia de plata a cheltuielilor de curierat tur-retur in cazul in care produsele sunt expediate si neridicate in termen de 5 zile de la confirmarea livrarii. In cazul in care produsele au fost achitate inainte de expediere si Clientul/Membrul nu le ridica/refuza primirea acestora, sumele suportate de Borblex Venda S.R.L. privind transportul tur-retur vor fi retinute din suma deja achitata de Client/Membru, diferenta fiind returnata acestuia in termen de 30 de zile de la primirea produselor inapoi.

Sumele platite vor fi rambursate in termen de 30 de zile in masura in care Venda Jewelry detine toate informatiile necesare in acest sens, respectiv comunicarea de catre client in scris, a contului IBAN in care se va efectua transferul sumelor platite.

CALITATE, DECLARATIE DE CONFORMITATE SI GARANTII

Fiecare produs comercializat de Borblex Venda S.R.L. beneficiaza de garantia ce include doar faptul ca bijuteria este din argint si este marcata, si nu-si schimba proprietatile in cazul utilizarii corespunzatoare pe o perioada de 2 (doi) ani de la data achizitiei.

Bijuteriile din argint comercializate de Borblex Venda S.R.L. sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC - Metale si Pietre Pretioase, care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat sau marca de garantie HD01 (Ag).

Pietrele naturale pretioase si semipretioase pot prezenta mici diferente si imperfectiuni de culoare, sau crapaturi, toate acestea nefiind defecte, ci aspectul lor natural.

Produsele achizitionate de la Borblex Venda S.R.L. sunt originale si autentice, garantandu-va originea acestuia. Toate produsele din metale pretioase cumparate de dumneavoastra de pe site-ul www.vendajewelry.com sunt prevazute cu marca de calitate a directiei ANPC - Metale si Pietre Pretioase.

Garantia emisa de Borblex Venda S.R.L. are la baza Certificatul de Origine obtinut de la furnizorii sai (fabricantul produsului sau distribuitorul autorizat al fabricantului) si pe informatiile primite dupa ce produsele au fost marcate sau analizate de directia ANPC - Metale si Pietre Pretioase.

Noi va recomandam ca pentru o mentinere corespunzatoare indelungata, sa feriti bijuteriile de lovituri, sa deschideti cu grija, fara a forta, bratarile, cerceii, colierele, lanturile, etc.

Este obligatoriu sa dati jos bijuteriile inainte culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele, masina si inaintea efectuarii altor activitati similare in care bijuteriile ar putea intra in contact cu apa, detergentii, produse cosmetice, chimice, petro-chimice, pentru a evita dezlipirea diverselor parti (pietre pretioase si semipretioase, perle, cristale, etc.) si/sau uzura partilor care contin piele naturala sau alte materiale.

Materialele de natura organica, perle, corale, scoici, sidef, sunt sensibile la produsele cosmetice, chimice si petro-chimice. Bijuteriile cu pietre semipretioase, colierele nu se vor purta in timp ce dormiti, pentru a evita deteriorarile.

Bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte de a lucra cu diverse substante chimice si/sau petro-chimice, pentru a nu-si modifica culoarea si/sau pentru a nu se deteriora stratul de suprafata al acestora. Bijuteriile nu se vor purta in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratie abundenta, pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata, dezlipirea partilor si/sau indepartarea stratului de suprafata al bijuteriei.

Udarea puternica cu apa, acetona sau alte lichide va duce la dezlipirea pietrelor. De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in apropierea bijuteriilor sau direct asupra acestora. Nu indesati toate bijuteriile intr-un singur sertar, pastrati-le separat, pentru a evita deteriorarea/zgarierea acestora. Bijuteriile din argint vor fi pastrate in pungute de plastic/panza, in locuri uscate departe de bucatarie, baie sau dus, pentru a evita contactul lor cu umezeala si caldura, pentru a preveni oxidarea lor.

Feriti intotdeauna bijuteriile de accesul copiilor mici. Depozitarea bijuteriilor nu trebuie a permita copiilor accesul la acestea.

Bijuteriile din argint 925 netratate cu rodiu se pot oxida (innegri) in contactul cu umezeala din aer sau caldura/transpiratie - acesta nu este un defect. Curatati bijuteriile din argint simplu cu solutii speciale pentru curatarea argintului, pentru a le reda stralucirea.

Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora. Bijuteriile cu perle sau piere naturale nu vor fi curatate cu solventi sau substante chimice destinate curatarii argintului, pentru ca ar putea sa-si schimbe culoarea.

Produsele Borblex Venda S.R.L. sunt garantate impotriva defectelor pe o perioada de 2 (doi) ani de la data livrarii. Garantia este valabila numai la prezentarea facturii primita impreuna cu produsul la data livrarii si a produsului reclamat impreuna cu toate documentele existente in pachetul expediat de Borblex Venda S.R.L.

Aceasta garantie nu acopera uzura normala si/sau daunele provocate de pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, manipulare neglijenta sau malitioasa in mod intentionat.

Orice modificare adusa produselor Borblex Venda S.R.L., incluzand adaugarea, indepartarea si/sau inlocuirea de parti componente de catre o persoana neautorizata va duce la pierderea garantiei.

Lucrarile de service sau reparatii efectuate pentru produs vor duce de asemenea la pierderea garantiei.

Borblex Venda S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru daune legale accidentale sau indirecte rezultate din defectare produselor. Orice pretentie de despagubire adresata catre Borblex Venda S.R.L. nu poate depasi valoarea pretului de achizitie al produsului in cauza.

Daca aveti intrebari sau sugestii referitoare la produsele Borblex Venda S.R.L., va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa: office@vendajewelry.com sau la numarul de telefon afisat pe site: 0746.353.623, de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 - 17:00.

Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate in pagina de prezentare a acestuia.

Informatii cu privire la termenii și conditiile de garantie Borblex Venda S.R.L., precum si instructiunile de utilizare a diferitelor tipuri de produse sunt prezentate in aceasta sectiune. Niciun Membru/Client nu poate solicita o garantie extinsa in alti termeni si/sau alte conditii si/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Garantia oferita de Borblex Venda S.R.L. este emisa in conformitate cu legislatia in vigoare și se bazeaza pe obtinerea documentelor  justificative pentru calitatea/durata de utilizare a produselor comercializate, respectiv, certificate de autenticitate si/sau de conformitate, obtinute direct de la producator si/sau distribuitorii autorizati ai producatorului.

Fiecare produs comercializat de Borblex Venda S.R.L. beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003. 

Conform Legii 449/2003, art. 11 alin. 2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor. Aceasta garantie nu include deteriorarea provocata bijuteriei din cauza nerespectarii indicatiilor mentionate mai sus, accidentelor, a neatentiei, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.

Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr. 21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator. In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model similar având o valoare echivalenta. Garantia pentru bijuteria de inlocuire va fi valabila pe o perioada de 2 (doi) ani de la data inlocuirii.

Conform O.G. 21/1992, garantia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputabile consumatorului. Aceasta remediere se va face intr-un termen rezonabil stabilit prin reglementari.

Conform aceleiasi ordonante, vânzatorul este obligat, la cererea consumatorului sa inlocuiasca produsul sau sa restituie contravaloarea acestuia, numai in cazul in care timpul de neutilizare al produsului, din cauza deficientelor aparute in cadrul termenului de garantie, depaseste 10% din acest termen. Restituirea contravalorii sau inlocuirea produsului, se face numai dupa constatarea imposibilitatii folosirii acestuia si numai daca aceasta situatie nu este imputabila cumparatorului.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr. 21/1992 republicata si Legea nr. 449/2003, precum si altor modificari ulterioare. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest Certificat de Garantie.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia. Inlocuirea produsului este posibila in limita stocului disponibil.

RETURNAREA PRODUSELOR

Ne dorim ca Membrul/Clientul Borblex Venda S.R.L. sa fie intotdeauna incantat si multumit de produsele achizitionate de pe site-ul www.vendajewelry.com, dar acesta poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

 1. Coletele prezinta deteriorari severe;
 2. Produsele au fost livrate / facturate gresit;
 3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;
 4. Produsele au marimi eronate fata de cele comandate de catre Client/Membru;
 5. "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 (zece) zile lucratoare de la primirea produsului." De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul/Membrul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 (zece) zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului/Membrului."

Clientul/Membrul se obliga sa notifice Borblex Venda S.R.L. intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail, telefon, etc.) in termen de maxim 10 (zece) zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.

Clientul/Membrul care a notificat Borblex Venda S.R.L. conform alineatului de mai sus, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 10 (zece) zile lucratoare, in caz contrar, Borblex Venda S.R.L. considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

Clientul/Membrul este obligat sa returneze produsul catre Borblex Venda S.R.L. in exact aceeasi forma de ambalare in care a intrat in posesia produsului (a fost livrat produsul), inclusiv ambalajul original al acestuia (cutia cadou), precum si cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

Borblex Venda S.R.L. poate sa refuze produsele returnate de catre Clientii/Membrii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri:

 • In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 4
 • In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste termenul de 10 (zece) zile lucratoare prevazut art. 5, calculat din ziua lucratoare imediat urmatoare datei contractului onorat.
 • In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
 • Pentru clarificare, in situatia in care Clientul/Membrul notifica intentia de denuntare unilaterala a contractului conform art. 1, situatie care atrage obligatia din partea Borblex Venda S.R.L. de rambursare a sumelor platite de catre Client/Membru in termen de 30 de zile, termenul mentionat va deveni scadent incepand cu data in care produsul a fost receptionat de Borblex Venda S.R.L. si nu de la data la care Clientul/Membrul a transmis catre Borblex Venda S.R.L. intentia sa de denuntare.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

In cazul in care Clientul/Membrul a returnat un produs in conformitate cu prevederile art. 3, iar Borblex Venda S.R.L. nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la art. 1, 2, 3, precum si in cazul lipsei conformitatii conform art. 1., situatie in care Borblex Venda S.R.L. va suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui/unor produs(e) necomandat(e), cheltuielile de returnare sunt in sarcina Borblex Venda S.R.L.

Atentie!

Nu vom primi colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor!

Nu primim colete cu ramburs!

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Borblex Venda S.R.L.

PRETUL SI PLATA PRODUSELOR

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) (TVA inclus).

In cazul platilor on-line Borblex Venda S.R.L. nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client/Membru, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul/Membrul.

Produsele comandate raman propretatea Borblex Venda S.R.L. pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

Plata produselor comandate se poate face:

 • ramburs/numerar la livrare (persoane fizice si juridice). Plata numerar se face in lei (ron), ramburs (catre comisionarul care efectueaza livrarea), integral in momentul primirii produsului. Taxele de livrare sunt suportate de catre client, in cazul in care livrarea nu este gratuita (pentru comenzi mai mari de 150 ron).
 • prin virament bancar in contul Borblex Venda S.R.L., indicat pe site-ul nostru (persoane fizice si juridice).
 • prin card de debit sau credit prin sistemul on-line www.plationline.ro(persoane fizice si juridice).

LITIGII SI FORTA MAJORA

Prin folosirea, vizitarea, etc., a site-ului www.vendajewelry.com si/sau al oricarui continut trimis de catre Borblex Venda S.R.L. Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".

Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si Borblex Venda S.R.L. se va rezolva mai intai pe cale amiabila.

Daca disputa nu poate fi solutionata pe cale amiabila, sau una din parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul Borblex Venda S.R.L., in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

Forta majora invocata si probata de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

Ai 5% DISCOUNT LA PRIMA COMANDA
DACA TE ABONEAZI LA NEWSLETTER.