Grid star

Intrebari frecvente

 • Cum pot sa comand?

  Pentru a plasa o comanda pe site-ul www.vendajewelry.com trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

  • Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi accesand butonul “adauga in cos”. Lista cu toate produsele poate fi vizualizata in “cosul meu de cumparaturi” din partea superioara a site-ului.
  • Completati date dvs. si adresa de livrare.
  • Selectati una din modalitatile de plata: plata cu cardul online sau numerar la livrare.
  • Comanda va fi trimisa catre noi imediat ce ati apasat butonul “trimite comanda”. De aici ne ocupam noi.
 • Cum platesc?

  Vendajewelry.com va pune la dispozitie mai multe metode de plata:

  • Ramburs – achitati comanda numerar atunci cand curierul va livreaza produsele, cu mentiunea sa aveti numerar disponibil la momentul livrarii.
  • Online cu cardul – aici veti fi redirectionat catre o pagina de plata securizata prin portalul plati online
 • Cat costa livrarea produselor?

  - 25 lei pentru o valoare a comenzii mai mica de 250 lei (TVA inclus)

  - GRATUIT pentru o valoare a comenzii mai mare de 250 RON (TVA inclus)

 • Cum pot modifica / anula comanda?

  Comanda poate fi modificata / anulata doar in situatia in care aceasta nu a fost procesata de catre un angajat Vendajewelry. Procesarea ei presupune ca produsele au fost ambalate si predate curierului pentru livrare. Modificarea / anularea poate fi facuta trimitand un e-mail pe adresa office@vendajewelry.com

 • Se pot returna produsele comandate?

  Conform OUG 34/2014 si, cu excepţia cazurilor prevazute la art. 3, aliniatul 3 punctul i), art. 16, aliniatul d) si e) din OUG 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand:

  - de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)

  sau

  - de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

  sau

  - de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

  sau

  - de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti)

  sau

  - de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

  Pentru a returna o comanda, trebuie sa ne trimiteti solicitarea pe email la adresa office@vendajewelry.com prin care sa ne comunicati aceasta intentie, impreuna cu detaliile de comanda:
  – Data comenzii
  – Numele dvs
  – Adresa de livrare

Ai 5% DISCOUNT LA PRIMA COMANDA
DACA TE ABONEAZI LA NEWSLETTER.