Prin folosirea acestui website, sunteți de acord cu termenii și condițiile www.vendajewelry.com referitoare la cookies. - Detalii despre cookies - Ascunde acest mesaj

Comanda

1. Cum cumpar produse de pe site-ul www.vendajewelry.com?

Borblex Venda SRL vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.plationline.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line. Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 4 pasi:

 1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati, bifati marimea si culoarea (daca e cazul), selectati cantitatea dorita iar apoi apasati butonul "Adauga in Cos!". Cosul de cumparaturi poate fi vizualizat in orice moment accesand linkul din partea dreapta sus a ecranului.
 2. Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se finalizeaza prin apasarea butonului ,,Finalizati comanda’’ si parcurgerea paginii de comanda prin inscrierea urmatoarelor informatii:
  • Informatii de livrare: nume , adresa, cod postal si telefon. Daca adresa de facturare nu este aceeasi cu adresa de livrare, veti putea indica acest lucru in momentul platii la pasul urmator. Sistemul calculeaza valoarea totala a comenzii dumneavostra si va comunica daca beneficiati sau nu de transport gratuit. Pentru livrarile mai mari de 150 de ron, beneficiati de transport gratuit pe teritoriul Romaniei, in limita localitatilor deservite de firma Fan Courier.
  • Dupa ce apasati butonul "Urmatorul" la pasul urmator, puteti sa introduceti codul de pe tichetul de reducere (in cazul in care aveti unul) si sa introduceti informatii despre plata: ne veti comunica modul in care doriti sa platiti (prin card de debit/credit,transfer bancar, la livrare). Tot aici puteti introduce informatiile de facturare.

  Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Venda Jewelry , nici de catre partenerul nostru www.plationline.ro. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat,Venda Jewelry si www.plationline.ro nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

 3. Introduceti datele despre credit/debit card:
  Daca ati ales metoda de plata "Plata online prin card (Visa/Maestro/Mastercard)" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

  Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

  Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

  Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate, exclusiv pe site, respectiv comenzi on-line. Clientul / Membrul nu poate efectua comenzi telefonice.

  Cu ocazia finalizarii comenzii, Clientul confirma ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si reale la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document "comanda emisa".

  Totodata Clientul consimte ca poate fi contactat de catre Venda Jewelry, prin orice mijloc (telefonic, email, etc.) in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

  Venda Jewelry poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele situatii:
  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Venda Jewelry, in cazul platii online;
  • datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
  • activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura pentru Venda Jewelry;
  • realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate pentru motive datorate Clientului.
  In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul Venda Jewelry, suma aceasta va fi returnata de catre Venda Jewelry in maxim 30 de zile de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.

  In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, Venda Jewelry va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune restituirea contravalorii produselor in contul Clientului, in maxim 48 de ore de la data la care Venda Jewelry a luat la cunostinta acest fapt.

  Clientul are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi, achitate prin orice mijloc de plata prevazut in prezentul document in termen de maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. In acest sens, Clientul va transmite in scris echipei Venda Jewelry solicitarea de anulare sau modificare a comenzii.

  In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda, inlocuind produsul(ele) cu altul(ele), iar valoarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor comandate initial, Venda Jewelry va returna în contul Clientului suma reprezentând diferenţa dintre valoarea comenzii iniţiale şi a noii comenzi, în maxim 48 de ore de la data la care Venda Jewelry a luat la cunoştinţă acest fapt. Această prevedere se aplică exclusiv comenzilor achitate cu cardul.-In cazul platilor prin virament bancar , clientul ui i se va returna diferenta de valoare dar va suporta cominionul bancii.

  Detaliile de livrare a produselor incluzînd, dar nelimitându-se la timpul necesar livrării, nu constituie o obligaţie contractuală din partea Venda Jewelry.

  În cazul în care un Client îşi modifică datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile în derulare existente la acel moment, îţi păstrează datele definite/acceptate de către Client înainte de momentul modificării, neluându-se în considerare pentru livrare şi contact, noile date modificate corespunzător, exceptând cazul în care Clientul notifica în scris Venda Jewelry despre acest lucru şi primeşte confirmarea acesteia că a luat la cunoştinţă de modificări înainte de a face livrarea.

2. Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de www.plationline.ro.

Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

 • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite
  – Venda Jewelry si www.plationline.ro garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate PlatiOnline" si "Politica de confidentialitate Venda Jewelry" pentru mai multe informatii despre subiect.
 • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite.
  - In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PlatiOnline, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

 

Servicii

 • fiecare produs are o scurta descriere si pretul afisat in lei, fiind insotit de imagini.
 • toate preturile afisate pe site contin TVA.
 • inainte de a cumpara, utilizatorii pot vizualiza valoarea finala a tranzactiei exprimata in lei. Nu exista comanda minima, dar la comenzile nationale mai mici de 150 de ron, clientul va suporta contravaloarea transportului in valoare de 20 RON. Sarcina achitarii contravalorii transportului in cazul comenzilor din afara tarii cade in sarcina cumparatorului, daca pe site nu se prevede in mod expres ca acestea sunt suportate de catre VendaJewelry.com
 • comenzile telefonice sau prin email, vor fi validate dupa confirmarea telefonica la numarul de telefon indicat de utilizator in formularul de comanda sau prin expedierea unui mesaj prin email.
 • comanda va fi expediata in termen de 1 - 3 zile lucratoare de la data de validare prin serviciu de curierar rapid.
 • comenzile primite in zilele de week-end si de sarbatoari legale vor fi procesate incepand cu prima zi lucratoare.
 • comanda este considerata contract si se supune prevederilor legale. Comenzile plasate de clientii care nu au ridicat coletele vor fi automat anulate, dupa caz, se va cere efectuarea platii in avans!
 • cumparatorul va avea acces la istoricul comenzilor proprii, prin accesarea contului propriu, acestea fiind pastrate pe server.
 • orice solicitare din partea clientilor va fi procesata si / sau comunicata spre rezolvare celor abilitati in timpul cel mai scurt.
Copyright © 2022 Borblex Venda S.R.L.